Goottila osa 2 - Häät!


Josh Martin ja Johanna Goottila menivät naimisiin! Harvoin Simssissä jaksan panostaa häihin, mutta nyt oli sellanen fiilis että täytyy järjestää kivat häät. Pahoitteluni jos kuvat on hyvin samanlaisia keskenään, se paikka oli niin nätti ja kaikkea :D Osassa kuvista käytin myös poseja.



Mä tiedän, Johanna. Mäkin olen innoissani!



Meinasin kirjottaa, että kuvitelkaa tähän häämusiikki. Oikeassa elämässähän se musiikki tulisi siinä alttarille astellessa jo. Toisaalta, pelin aikanakin se musiikki tulee tässä vaiheessa joten kuvitelkaa nyt kuitenkin se hääbiisi tähän kohtaan :D


En kyllä tajuu miksei näillä oo mitään pappia tms. Simssissä? Nää vaan yksin vetää koko seremonian ja huikkaa "tahdon". Tai no miten se ikinä sanotaankaan sim-kielellä.



Kiva kun noita vieraita ei tyyliin kiinnostanu pätkääkään :D Onneksi meidän pariskunta ainakin keskittyy. (Ja erittäin hyvin toimii tuo mekko kun lävistää Joshin jalat... nää kuvat oli niin söpöjä että oli pakko laittaa silti!)



Jos yks pitäis valita ni tää on kyllä mun lempparikuva!


Tähän väliin random kuva Valentinasta.





Harmi että näissä poseissa noi on noin ilmeettömiä. Ihan kuin Joshia vaan ärsyttäis mennä naimisiin :D




"Jee nyt me ollaan naimisissa!"


"Joo no onhan tää ihan kivaa mut voidaanks mennä nyt syömään?" 


"Sori Josh, vielä muutama sata kuvaa otettavana..."


Täytyyhän lemmikeistäkin huolehtia. Varmasti oli Bellen pesemisellä niin kiire, ettei kerinnyt häämekkoa pois vaihtaa.



♡♡♡

Noniiiin! Siinä taitaapi sitten olla Goottiloiden häät tiivistettynä. Toivon ettei tuolta kuvien tai tekstin seasta löydy kovin paljoa mitään kummallisia virheitä, joita en ole huomannut :D Yksi juttu mikä tuli tässä mieleen on se, että Nathanielia ei näytetty ollenkaan. Hän taitaa olla vielä vauva, joten ei päässyt osallistumaan hääjuhliin. Tulette kyllä näkemään poikaa vielä! Toinen juttu taas on se että noissa kuvissa ei näkynyt juurikaan muuta kuin itse pariskunta. Muistaakseni tilasin paikalle pitopalvelijan, joka ei koskaan edes saapunut. Joten ruokapuoli jäi vähän heikoksi :D En jaksanut sitten vieraitakaan kuvata kauheasti. 

 Kiva kun luit & toivottavasti tykkäsit! <3

Kommentit

Suositut tekstit